zondag 16 februari 2014

Stoute groentes en sexwax... Niets is wat het lijkt

De toon werd al gezet in de supermarkt, waar groentes al in een totaal ander daglicht gesteld werden. Ik kon diezelfde groentes niet meer met dezelfde ogen zien. Courgette en aubergine... Ze waren ineens stoute groentes. Ze verdwenen in mijn winkelmandje waarna ik lichtelijk van slag was tijdens de rest van de ronde door de supermarkt.

Eenmaal thuis werden de voorbereidingen getroffen om eens lekker helemaal los te gaan. Nadat de stoute groentes in de koelkast waren gelegd, werden de tafel en bank vrij gemaakt. Behoedzaam werd hij er op neergelegd. Nietsvermoedend wat hem stond te gebeuren. Deze twee dames zouden hem wel even onder handen nemen.

Voorzichtig werd de eerste verpakking geopend waarna de inhoud door onze beide handen ging. We giechelden. Uiteindelijk zouden we er acht keer overheen gaan. Ik mocht beginnen. Het werd handwerk.

Met lange halen werden de eerste markeringen gezet. We hadden nog geen flauw vermoeden wat het eindresultaat zou worden wanneer we klaar met hem zouden zijn. Zou het voldoening geven? Zou hij strakjes helemaal klaar zijn voor alle lekkere, mooie en lange ritjes?

Na elke ronde ging het steeds makkelijker. We wisselden elkaar af. Na 4 rondes openden we een nieuwe verpakking. De inhoud werd met elke haal zachter in onze handen.

De laatste ronde werd afgesloten met draaiende bewegingen. Trots keken we naar het eindresultaat en een giechel konden we niet onderdrukken.

Een naam heeft hij nog niet, maar hij mag zich gelukkig prijzen dat Samantha degene is die hem voortaan zal berijden.

Surfboard van Samantha. Gebruikt waxmerk: Mr. Zogs sexwax

Geen opmerkingen:

Een reactie posten