dinsdag 10 juni 2014

Nog even en dan... Surfana Festival!

De warmte van de zon brand nog na op mijn gebruinde huid terwijl ik langzaam aan wakker word. De afgelopen dagen waren doordrenkt met good vibes, fijne mensen om me heen en hele dagen aan het strand. Voor mij is de zomer begonnen.

Dat zomerse gevoel zal komend weekend alleen nog maar meer versterkt worden dankzij een heerlijk festival in de duinen van Bloemendaal. Het Surfana festival! Drie dagen lang surfen, heerlijke bandjes luisteren, chillen met de blote voetjes in het zand en allemaal blije mensen.

"Love, Passion, Freedom" Een motto wat tot in elk detail voelbaar is tijdens deze drie dagen. De organisatoren hebben gezorgd voor een afwisselend programma waarin niets moet en alles mag. Behalve de bandjes die er spelen is er de mogelijkheid om diverse clinics te volgen. Van surf, SUPpen en kiten tot surffitness. Van smoothies maken tot didgeridoo spelen, van longboarden tot comedy. Je kan zelf lekker naar het strand gaan en naar de golven turen of je leert het surfweer voorspellen dankzij een clinic van Tobias van tellingen. Tussendoor lekker even het luie zweet eruit werken? Ook dat kan in een heuse sauna die op het terrein staat. Nog chiller... er staat zelfs een hot tub klaar om lekker in te badderen.

De nachten zullen kort zijn, de dagen lang. Of andersom? Veel van slapen zal er in ieder geval niet terechtkomen. Vooral als je je bedenkt dat de sfeer op het campingterrein al net zo relaxed zal zijn. Mensen die met een gitaar lekker voor hun tent zitten te jammen of gewoon lekker met een drankje nagenieten van de dag. De tijd zal stilstaan en het enige wat wij met zijn allen moeten doen is genieten, maar dat zal vanzelf gaan.

Nog maar 3 nachtjes slapen...


Geen opmerkingen:

Een reactie posten