woensdag 9 april 2014

Surfana Surfclub - Good vibes

Eindelijk is het weer lang genoeg licht 's avonds om na het werk te genieten van een surfje. Alleen of samen, het water in tot het laatste restje zonlicht van die dag om vervolgens weer met een enorme glimlach op je gezicht naar huis te rijden.

Iedere week weer dezelfde stralende gezichten. Stoked om weer het water in te gaan en omringd door good vibes. We delen dezelfde passie en zien de zee niet enkel als verkoeling voor hete zomerse stranddagen. Sommigen zijn de hele winter door gegaan, hebben met weer en wind de golven getrotseerd. Anderen hebben genoten van de diverse Surfana Surftrips in Frankrijk, Portugal of de Malediven.

Daar staan we dan weer. Dezelfde mensen die vorig jaar meededen aan de eerste Surfana Surfclub. Dezelfde surfleraar en dezelfde surfende hond (Wat een baas! Pakt soms meer en beter de golven dan wij...). Helaas zijn de "echte" golven ons vandaag niet gegund en daarom heeft de surfleraar een alternatief programma voor ons bedacht; Workout op het strand en paddletraining.

Na een stukje warming up rennen we het water in voor de eerste gezamenlijke paddel training en al gauw blijkt dat er toch kleine maar fijne golfjes staan, die we benutten tot het ontbreken van licht het niet meer toe laat.

Na de minisurf zitten we gezellig samen binnen voor een drankje en besef ik me weer hoe fijn het is dat de rest van de zomer de woensdagavond er zo uit zal gaan zien (al staan er hopelijk de komende keer wat meer en hogere golven...)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten